inParent 1.31

office@insoft.in.rs

Objavljeno: 1.4.2011.

Unveiled - A new awesome landing page

Jedinstvena roditeljska kontrola proizvedena u Srbiji!Preuzmite inParent 1.3 ovog trenutka!PREUZMI SADA

Šta je inParent i čemu služi?

Sigurno je veliki broj roditelja koji svakodnevno vode bitku sa decom koja provode mnogo, ili čak previše vremena za računarom. Od igranja raznih igrica, korišćenja online sredstava za komunikaciju (fejsbuk, majspejs...), deca često izgube orijentaciju u vremenu i svoj dan protraće za računarom. inParent je aplikacija koja će voditi računa da ne bude tako, već da računar može da se koristi samo kada roditelj to dozvoli.

 • Vremenska kontrola

  Programu definišete u kojim časovima je dozvoljeno, a u kojim zabranjeno korišćenje računara, i program će se strogo držati tog rasporeda. Takođe, možete da odredite i koliko časova dnevno je najviše dozvoljeno za rad.

 • Blokiranje sajtova

  Program vrlo jednostavnom, ali i efikasnom metodom blokira sajtove koji mogu biti nepodobni za Vaše dete: pornografija, mreže za upoznavanje (razgovor sa neznancima), fejsbuk...

 • Odmor za oči

  Program na svakih 55 minuta natera dete da napusti računar na 5 minuta, tako što za to vreme postavi crn ekran i isključi tastaturu i miša, tako da detetu ne preostaje ništa drugo nego da ustane. Ova funkcija ne štiti samo oči, već i kičmu deteta!

 • 00-24 podrška

  Ukoliko imate problema sa inParentom, ne znate kako da uradite ono što hoćete, ili jednostavno Vam je neophodna pomoć oko podešavanja, javite se inSoft-u na office@insoft.in.rs i mi ćemo Vam u što kraćem roku izaći u susret!